Flexibiliteit en creatief

De Brabeckschool

Meer orde schept veel ruimte voor flexibiliteit en creatief leren

Dit zegt directrice mevrouw Wittkopf over het nieuwe inrichtingsconcept: Het nieuwe schoolmeubelprogramma helpt ons om orde te scheppen in het dagelijkse schoolleven. Er zijn een paar kleine details overwogen die onze lessen een stuk makkelijker maken.

Vragen over dit project?
bellen+31 (0) 247 502 300 belleninfo@eromesmarko.nl

Het klaslokaal kan flexibeler worden gebruikt en biedt meer structuur. Schooltassen blokkeren niet langer paden in klaslokalen, omdat ze nu in de kast kunnen worden opgeborgen. Door de verwisselbare lades, die onder de tafels bevestigd kunnen de leerlingen de boel netjes houden en toch snel van plaats wisselen.

De tafels zijn altijd snel te combineren tot een nieuwe zitopstelling. De vaste kring in de klas, waar ook de kinderen aan werken, kan snel gebruikt worden voor centrale bijeenkomsten. Een ander voordeel is het railsysteem met de dubbelzijdige wandpanelen, waardoor de wandvlakken effectiever kunnen worden benut. De dubbelzijdige borden geven ons meer mogelijkheden om gevarieerde lessen te creëren. Daarnaast kunnen de kamers gebruikt worden door alle jaargroepen.

Dankzij de verstelbare voetsteunen op de stoelen kunnen ze gebruikt worden door de klassen 1-4. Hierdoor spelen maatverschillen binnen een klas geen rol meer bij deze stoelkeuze. We kijken uit naar zoveel mogelijkheden om samen met de studenten spannende en gevarieerde lessen te creëren.

a fair furniture company

You are now being redirected to the website of our education brand Eromesmarko, also part of the Fair Furniture Group.